Ervaring

Creatief/ Ondernemend/ Resultaatgericht en Toegewijd

De afgelopen 5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. Ik heb mij bezig gehouden met marketing, communicatie en commerciële activiteiten. Daarnaast heb ik bij Randstad Uitzendbureau commerciële werkervaring opgedaan en heb ik een goede basis weten te leggen op het gebied van P&O. Door deze ervaring en oriëntatie weet ik wat ik kan en wat ik wil: Marketing en Communicatie.

Wat ik tot nu toe heb gedaan

Marketing – Intrawest ULC. – Vancouver, Canada

In 2007 heb ik stage gelopen als Marketing en Sales medewerker bij Intrawest ULC in Vancouver, Canada. Hier heb ik gewerkt op de afdelingen Market Research, Revenue Management, Custom Relation Management en Strategic Alliances. Hier heb ik een concurrentie-onderzoek verricht, de externe communicatie verzorgd voor de verschillende resorts en heb ik de complete lay-out bedacht voor de jaarverslagen van acht grote sponsoren van Intrawest, waaronder Gore-Tex, Coca Cola, Globe and Mail, en America Express.

“Kirsten showed great initiative, asked good questions which displayed a desire to learn and contribute” . – Lindsay Yarema, Director of Revenue Management. 

 

“Kirsten showed her willingness to learn and voice her opinions on projects”. – Susanna Wilson, Manager Strategic Alliances.

Marketing – Sundio Group – Rotterdam

Na mijn stage bij Intrawest ben ik direct aan de slag gegaan bij de Sundio Group. Hier was ik Marketing Assistent voor het merk Husk Studentenreizen. Mijn voornaamste taak was het zorgen voor naamsbekendheid van Husk Studentenreizen onder studenten door middel van sponsoring van verschillende studentenverenigingen, evenementen en websites. Daarnaast voerde ik onderhandelingen voor de sponsorcontracten die werden aangegaan en begeleidde en coördineerde ik grafisch vormgevers bij het ontwikkelen van advertenties en internetbanners.

Communicatie en PR – Koninklijke Kentalis – Zwolle

In 2008 heb ik mijn afstudeeronderzoek bij de Koninklijke Kentalis (voorheen Koninklijke Effatha Guyot Groep) gedaan. Op de afdeling Communicatie en PR heb ik een onderzoek verricht naar het belang van intranet bij interne communicatie. Daarnaast heb ik een projectplan gemaakt om een ‘smoelenboek’  te realiseren. Ik heb het onderzoek met succes afgerond en een goede start met het project kunnen maken.

“Ik heb Kirsten leren kennen als een harde werker en een doorzetter, die zich geenszins van de wijs laat brengen door tijdsdruk. Haar afstudeerscriptie, een gedegen projectplan, heeft ze met succes en complimenten afgerond.” – Agnes Sweitser-Hurenkamp, Hoofd Communicatie.

Projectmanagement – Randstad Uitzendbureau – Groningen

Direct na mijn afstuderen in 2008 ben ik in dienst getreden bij Randstad Uitzendbureau in Groningen. Hier was ik verantwoordelijk voor de interne gang van zaken op de afdeling Overheid, Onderwijs en Secretarieel. Tot mijn taken behoorde onder andere het inschrijven van nieuwe medewerkers, het aannemen van nieuwe vacatures en het matchen van kandidaten bij vacatures. Maar ook klantmanagement, relatiebeheer, poolmanagement, het voeren van beoordelingsgesprekken, administratieve afhandelingen en het opzetten, coördineren en uitvoeren van grote en kleine projecten, zijn taken die ik op mij genomen heb.

“Ik heb geruime tijd met Kirsten samengewerkt bij Randstad op de afdeling Secretarieel. Kirsten is iemand die hard werkt, goed het overzicht bewaakt, analytisch sterk is en oog voor haar omgeving heeft. Naast het feit dat ze een prettige collega is om mee samen te werken, is Kirsten ook in staat verschillende belangen te behartigen. Verder is ze communicatief sterk en resultaatgericht.” – Miranda Liemburg, Senior Intercedente. 

Projectmanagement – Rotaract Groningen – Groningen

Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom ben ik in 2010 lid geworden van Rotaract Groningen. Binnen Rotaract Groningen ben ik verantwoordelijk voor de externe communicatie, waarvan de website en social media belangrijke tools zijn. Sinds juli 2011 ben ik aangesteld als voorzitter van Rotaract Groningen.

Daarnaast organiseer ik samen met een clubgenoot en aantal leden van Rotary een RYLA. Een 3-daagse masterclass voor 20 geselecteerde studenten en young proffesionals met als thema: “Groningen, City of Challenge”.

En nu…

Nu ben ik klaar om de volgende uitdaging in mijn carrière aan te gaan. Daarom ben ik op zoek naar een leuke, veelzijdige en uitdagende baan op het gebied van marketing en communicatie. Een baan waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen en van waarde kan zijn voor de organisatie. Een baan waarin ik mijn energie en enthousiasme kwijt kan.